IMAGESKINCARE GIFTSETS 2023 zijn te bestellen! stuur bericht voor meer info

Maak kennis met ons team!

Sanne de Bruin (eigenaresse)
Allround schoonheidsspecialist
Imageskincare specialist
Medisch pedicure

Leuk dat u dit leest!

Mijn naam is Sanne en ik ben de eigenaresse van Sanne HUID&VOET. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Mijn passie is om mensen van hun klachten af te helpen of weer zelfverzekerd te laten voelen door de behandelingen die we doen. Ik ben gedreven in mijn vak, mega leergierig en ik streef altijd naar beter. 

Bij mij kunt u een ontspannen sfeer verwachten en ik maak graag een gezellig praatje! 

Op dit moment ben ik zelf voornamelijk werkzaam als (medisch) pedicure bij mij thuis (Duinstraat 13). Ik blijf doorleren om mijn kennis steeds weer uit te breiden en u nog beter te kunnen helpen. 

Ik ben mega trots dat mijn bedrijf nu is uitgebreid met een nieuwe locatie waar ik mijn passie met nog meer mensen mag delen en zelfs samen kan werken als team, dat is toch fantastisch?

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.

Warme groet,

Sanne

Laura Klemkerk | huidspecialist | browspecialist | imageskincare
Laura Klemkerk 
Allround schoonheidsspecialist
Imageskincare specialist
Wenkbrauw / lash specialist

Hi, mijn naam is Laura

Vanaf 2016 afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en werk met veel liefde en passie in dit vak.

Ik ben op Maandag middag en avond en Dinsdag te vinden in de Salon!
Waar ik alle huidverbeterende en ontspannende facials geef. 

Ik heb een passie voor huidverbetering en kijk samen met u naar uw wensen en doelen die u met uw huid heeft. Dit in combinatie met ontspannende handelingen vind ik echt een hele fijne manier van werken!

Hopelijk zie ik u snel in de salon!

Laura

Samenwerken maakt sterker

Naast mijn eigen team werk ik samen met twee masseuses, die werkzaam zijn voor een aantal uur per week op de Zeeduinweg. Samen staan we sterker!

Nathalie - Holistische masseuse | kurasa

Hi, mijn naam is Nathalie Woearbanaran. Mama van 2 hele lieve kinderen en al jaren samen met mijn grote liefde Tyrell. Naast mijn massagepraktijk ben ik werkzaam als marketing/communicatiemanager van een integraal medisch centrum en zangeres. Voor mij een hele mooie en fijne combinatie.

Na een aantal jaren een zoektocht te hebben gehad, kwam ik uiteindelijk bij de Akademie voor Massage en Beweging uit. En ben ik deze studie gestart. De beste keuze die ik heb kunnen maken. 

Wat ik erg mooi vind aan holistsiche massage is het proces van verandering, persoonlijke en lichaamsgerichte therapie en de verbinding van lichaam en geest.

Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten.

Nathalie

 * Nathalie heeft haar eigen bedrijf, acties op deze website zijn niet geldig bij haar.

Hi, mijn naam is Alie. Allround schoonheidsspecialiste met een passie voor (transformational) cupping, massages en nagelstyling.

Ik ben altijd bezig met het bereiken van een gezonde huid, huidverbetering en het gezond houden van je lichaam. Deze zoektocht doe het liefst met de klant en ga altijd voor het meest haalbare resultaat.

Naast mijn salon werk ik 2 dagen als apothekersassistente op verschillende locaties in NL. De combinatie van beide geeft mij veel inzicht op het gebied van gezondheid, welke ik graag aan jouw doorgeef.

Ik ben elke donderdag van 9:00 – 22:00 te vinden in de salon, locatie Skyline Fitness.

Zie ik je gauw daar?

Alie

 

* Alie haar eigen bedrijf,  acties op deze website zijn niet geldig bij haar.