Online agenda sluit binnenkort ivm verhuizing. neem contact op voor eventuele mogelijke afspraken, reactie kan langer duren dan normaal! Liever mailen of whatsapp ipv bellen. Hartelijk bedankt voor uw begrip.

Maak kennis met ons team!

Sanne de Bruin (eigenaresse)
Allround schoonheidsspecialist
Imageskincare specialist
Medisch pedicure

Leuk dat u dit leest!

Mijn naam is Sanne en ik ben de eigenaresse van Sanne HUID&VOET. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Mijn passie is om mensen van hun klachten af te helpen of weer zelfverzekerd te laten voelen door de behandelingen die we doen. Ik ben gedreven in mijn vak, mega leergierig en ik streef altijd naar beter. 

Bij mij kunt u een ontspannen sfeer verwachten en ik maak graag een gezellig praatje! 

Op dit moment ben ik zelf voornamelijk werkzaam als (medisch) pedicure bij mij thuis (Duinstraat 13). Ik blijf doorleren om mijn kennis steeds weer uit te breiden en u nog beter te kunnen helpen. 

Ik ben mega trots dat mijn bedrijf nu is uitgebreid met een nieuwe locatie waar ik mijn passie met nog meer mensen mag delen en zelfs samen kan werken als team, dat is toch fantastisch?

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.

Warme groet,

Sanne

Samenwerken maakt sterker

Naast mijn eigen werkzaamheden werk ik ook samen met andere leuke ondernemers, die werkzaam zijn voor een aantal uur per week op de Zeeduinweg. Samen staan we sterker!

Hi, mijn naam is Alie. Allround schoonheidsspecialiste met een passie voor (transformational) cupping, massages en nagelstyling.

Ik ben altijd bezig met het bereiken van een gezonde huid, huidverbetering en het gezond houden van je lichaam. Deze zoektocht doe het liefst met de klant en ga altijd voor het meest haalbare resultaat.

Naast mijn salon werk ik 2 dagen als apothekersassistente op verschillende locaties in NL. De combinatie van beide geeft mij veel inzicht op het gebied van gezondheid, welke ik graag aan jouw doorgeef.

Ik ben elke donderdag van 9:00 – 22:00 te vinden in de salon, locatie Skyline Fitness.

Zie ik je gauw daar?

Alie

 

* Alie haar eigen bedrijf,  acties op deze website zijn niet geldig bij haar.