Online agenda sluit binnenkort ivm verhuizing. neem contact op voor eventuele mogelijke afspraken, reactie kan langer duren dan normaal! Liever mailen of whatsapp ipv bellen. Hartelijk bedankt voor uw begrip.

FAQ
Veelgestelde vragen

Bij de locatie Duinstraat 13 kunt u vrijwel altijd voor de deur of in de nabijgelegen parkeervakken parkeren. Bij de locatie Zeeduinweg 560a kunt u gebruik maken van de parkeergarage tegen betaling. Indien u gratis wenst te parkeren kunt u op de nabijgelegen dijk parkeren (Let op! Dit is een andere aanrijroute, u dient te navigeren naar IJmeerdijk, Almere),  in de nabijgelegen wijk (Zuiderduin) of uw parkeerkaart laten valideren door boodschappen te doen bij Plus (eerste twee uur gratis). Indien de afstand naar deze locatie beperkt is raden wij u aan te voet of met de fiets te komen.

U kunt de gemaakte afspraak annuleren via hvbysanne@gmail.com of 06 3802 7929. De volgende voorwaarden zijn hier van kracht:

– Indien de annulering langer dan 48 uur van tevoren is zijn hier geen kosten aan verbonden”
– Tussen de 48 en 24 uur van tevoren wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht
– Binnen 24 uur of het niet nakomen van de afspraak wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht

Graag vragen wij u deze voorwaarden in acht te nemen en gaat u door het maken van een afspraak akkoord met de naleving hiervan.

Wij doen ons uiterste best om het product zo snel mogelijk bij u te leveren. Indien u voor 15:00 besteld proberen wij het product dezelfde dag te verzenden. Indien er geen sprake is van onvoorziene omstandigheden duurt het uiterlijk 48 uur voor het product afgeleverd is.

U kunt mailen naar hvbysanne@gmail.com of whatsappen/bellen naar 06 3802 7929.

Indien het product ongeopend is kunt u het retourneren, neem hiervoor contact op via hvbysanne@gmail.com.

Indien het product beschadigd (o.i.d.) ontvangen is, graag ook contact opnemen via hvbysanne@gmail.com. Wij zullen er zorg voor dragen dat u een zo snel mogelijk een nieuw product ontvangt.

Wij werken samen met PostNL. 

Product besteld en nog iets vergeten? Neem z.s.m. contact op via hvbysanne@gmail.com of bel/whatsapp naar 06 3802 7929.

U kunt pinnen of contant betalen!