Online agenda sluit binnenkort ivm verhuizing. neem contact op voor eventuele mogelijke afspraken, reactie kan langer duren dan normaal! Liever mailen of whatsapp ipv bellen. Hartelijk bedankt voor uw begrip.

Afspraak maken

LET OP! Zoals velen misschien al weten zal ik ( Sanne) gaan verhuizen, hierdoor gaat mijn praktijk over naar de Zeeduinweg 560A. Dit zal rond Juni/Juli-24 plaatsvinden. Aangezien dit wat organisatie kost zal mijn online agenda binnenkort tijdelijk sluiten. Er kunnen indien beschikbaarheid nog afspraken gemaakt worden maar bij voorkeur dan via whatsapp en anders telefonisch. Ik raad iedereen aan om op tijd contact op te nemen voor afspraken en eventueel meerdere behandelingen door te plannen gezien de normaal gesproken al lange wacht tijd, zo heeft u de zekerheid op een vaste plek. Excuus voor het ongemak en dank voor het begrip. Hopelijk tot snel!

BELANGRIJK: Lukt u het toch niet om te komen op uw afspraak?
Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan tot twee dagen van te voren gebeuren zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Annuleert u één dag voor de afspraak dan wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig aan u doorberekend, Neemt u dit alstublieft serieus, er worden geen uitzonderingen gemaakt.
 

Contactgegevens Sanne HUID & VOET

Adres: Duinstraat 13, Almere Duin en Zeeduinweg 560A, Almere Duin
tel: 0638027929 ( Ook WhatsApp)
website: www.sanne-huidenvoet.nl
Email: hvbysanne@gmail.com

Let op: Sanne HUID & VOET Verbetering heeft 2 locaties. (medisch) pedicure behandelingen vinden altijd plaats op Duinstraat 13. Hier kun je makkelijk parkeren voor de deur of in de wijk. 

Let op: De beauty behandelingen vinden over het algemeen plaats op Zeeduinweg 560A (Skyline fitness). Parkeren in de nabij gelegen parkeer garage is mogelijk tegen een uurtarief van € 2,-. U kunt kosteloos parkeren op de dijk, in de wijk Zuiderduin of mocht u van plan zijn boodschappen te doen kunt u tot maximaal 2 uur gratis parkeren in de parkeergarage. Indien mogelijk is het raadzaam om te voet of met de fiets te komen.