DE IMAGESKINCARE GIFTSETS 2022 ZIJN HIER, SHOP ZE SNEL VOOR EXTREME KORTING!

Afspraak maken

Boek hier uw online afspraak in. Indien u vragen heeft kunt u mij altijd contacteren. Wegens drukte kan er soms op late moment geen plek meer zijn, plan daarom op tijd in of plan alvast uw afspraak door! U kunt ook altijd contact met mij opnemen om te kijken naar andere beschikbaarheden!

Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan tot 48 uur van tevoren kosteloos gebeuren. Annuleert u binnen 24 uur, dan wordt
50 % van de behandeling in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig aan u doorberekend.

Contactgegevens Sanne HUID & VOET

Adres: Duinstraat 13, Almere Duin en Zeeduinweg 560A, Almere Duin
tel: 0638027929 ( Ook WhatsApp)
website: www.sanne-huidenvoet.nl
Email: hvbysanne@gmail.com

Let op: Sanne HUID & VOET Verbetering heeft 2 locaties. (medisch) pedicure behandelingen vinden altijd plaats op Duinstraat 13. Hier kun je makkelijk parkeren voor de deur of in de wijk. 

Let op: De beauty behandelingen vinden over het algemeen plaats op Zeeduinweg 560A (Skyline fitness). Parkeren in de nabij gelegen parkeer garage is mogelijk tegen een uurtarief van € 2,-. U kunt kosteloos parkeren op de dijk, in de wijk Zuiderduin of mocht u van plan zijn boodschappen te doen kunt u tot maximaal 2 uur gratis parkeren in de parkeergarage. Indien mogelijk is het raadzaam om te voet of met de fiets te komen.