IMAGESKINCARE GIFTSETS 2023 zijn te bestellen! stuur bericht voor meer info

Afspraak maken

Boek hier uw online afspraak in. Indien u vragen heeft kunt u mij altijd contacteren. Wegens drukte kan er soms op late moment geen plek meer zijn, plan daarom op tijd in of plan alvast uw afspraak door! U kunt ook altijd contact met mij opnemen om te kijken naar andere beschikbaarheden!

BELANGRIJK: Lukt u het toch niet om te komen op uw afspraak?
Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan tot twee dagen van te voren gebeuren zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Annuleert u één dag voor de afspraak dan wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig aan u doorberekend, Neemt u dit alstublieft serieus, er worden geen uitzonderingen gemaakt.
 

Contactgegevens Sanne HUID & VOET

Adres: Duinstraat 13, Almere Duin en Zeeduinweg 560A, Almere Duin
tel: 0638027929 ( Ook WhatsApp)
website: www.sanne-huidenvoet.nl
Email: hvbysanne@gmail.com

Let op: Sanne HUID & VOET Verbetering heeft 2 locaties. (medisch) pedicure behandelingen vinden altijd plaats op Duinstraat 13. Hier kun je makkelijk parkeren voor de deur of in de wijk. 

Let op: De beauty behandelingen vinden over het algemeen plaats op Zeeduinweg 560A (Skyline fitness). Parkeren in de nabij gelegen parkeer garage is mogelijk tegen een uurtarief van € 2,-. U kunt kosteloos parkeren op de dijk, in de wijk Zuiderduin of mocht u van plan zijn boodschappen te doen kunt u tot maximaal 2 uur gratis parkeren in de parkeergarage. Indien mogelijk is het raadzaam om te voet of met de fiets te komen.