Online agenda sluit binnenkort ivm verhuizing. neem contact op voor eventuele mogelijke afspraken, reactie kan langer duren dan normaal! Liever mailen of whatsapp ipv bellen. Hartelijk bedankt voor uw begrip.

Microneedling Dermapen4

Dermapen 4

Het meest ultieme en geavanceerde microneedling systeem dat uitstekende resultaten boekt! De Dermapen4 microneedling behandeling is een effectieve, veilige, populaire en minimaal invasieve behandeling waarbij u een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen en zich bovendien niet beperkt tot het behandelen van alleen lijntjes en rimpels.  

Wat is microneedling?

De Dermapen4 microneedling methode is de meest bekende en ook een de meest gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

Er ontstaan door 16 kleine naaldjes microkanaaltjes. Deze microkanaaltjes brengen de gebruikte Meso-Glide (een serum/ cocktail dat is gekozen om je specifieke huidprobleem te corrigeren) diep in de huid, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven.

De superieure absorptie van de Meso-Glides gecombineerd met een natuurlijke boost van collageen en elastine resulteert in een vollere, jonger uitziende huid.

Microneedling met de Dermapen4 helpt bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden. Tevens kunt u andere locaties op het lichaam laten behandelen. Ondanks dat de handen, hals en decolleté zeer populaire zones zijn om te behandelen kunt u uiteindelijk overal worden behandeld waar u de behoefte heeft om een collageen boost aan te brengen. Dit helpt om een dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen.

Er worden momenteel veel Microneedling pennen en – behandelingen aangeboden waardoor u mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Indien u echter een degelijke en veilige keuze wilt maken, blijf dan lezen om alle verschillen te begrijpen, aangezien niet alle microneedling producten gelijk zijn. Sommige microneedling pennen kunnen zelfs meer schade aanrichten dan goed doen.

Mits correct en in een steriele omgeving uitgevoerd, kan de microneedling met de Dermapen4 snelle en indrukwekkende resultaten opleveren.

Hoe Werkt Dermapen Microneedling?
 

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl uw huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat uw huid dunner, slapper en rimpelig wordt.

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van een Dermapen4 Microneedling behandeling?

Doorgaans kunt u al na één sessie verbeteringen in de textuur van uw huid verwachten. Na slechts 8-12 weken zult u de blijvende en meer significante resultaten opmerken. Uw huid blijft gedurende maximaal 12 maanden verbeteren, vooral indien u de aanbevolen huidverzorging na de behandeling volgt.

Is Dermapen4 Microneedling veilig?

Elke behandeling waarbij bloed wordt afgenomen of de huid invasief wordt behandeld vereist een strikte infectiecontrole om de hygiëne en veiligheid van patiënt en behandelaar te kunnen garanderen.

Kruisbesmetting kan optreden wanneer schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels, parasieten en virussen van de ene persoon op de andere worden overgedragen. Uw gezondheid is onze eerste prioriteit. Sanne Huid & Voet hecht daarom enorm veel belang aan opleidingen, protocollen en hygiëne voor uw veiligheid.

Waarom Dermapen behandelingen veilig zijn

Wanneer u voor Dermapen kiest, krijgt u het hoogste niveau qua veiligheid en hygiëne.

Dermapen 4 is het nieuwste model van Dermapen dat in klinieken over de hele wereld wordt gebruikt. De Dermapen4 naaldcartridge bevat een gepatenteerde Anti-Contamination Management (A.C.M.) technologie om een steriele omgeving en veiligheid te bieden.

Dermapen Microneedling bijwerkingen

In vergelijking met andere verjongingsbehandelingen worden de bijwerkingen van Dermapen microneedling beschouwd als die van een “lunchbehandeling”. Te verwaarlozen dus.

Een succesvolle behandeling met de Dermapen4 veroorzaakt erytheem, dat lijkt op het gevoel van een milde zonnebrand na een dag in de zon te zijn geweest.

Petechiën zijn kleine rode, bruine of paarse vlekken die kunnen verschijnen op meer delicate of dunne gebieden, vooral rond de ogen. Dit kan 2-3 dagen duren voordat dit weer wegtrekt. Verwacht wat bloedverlies, maar dit is in de meeste gevallen zeer minimaal en zou binnen enkele minuten na de behandeling moeten stoppen.

Sommige patiënten kunnen lichte jeuk of zwelling in de behandelde gebieden ervaren.

Deze mogelijke bijwerkingen kunnen gemakkelijk worden verzacht met huidverzorgingsproducten in het post treatment kitje die u mee krijgt na de behandeling. 

Wat te verwachten voor en na de Dermapen behandeling

Uw Dermapen behandelaar bespreekt samen met u de wensen en eventuele huidproblemen en stelt vervolgens vast welke behandeling voor u het meest geschikt is en hoe vaak u die zult moeten ondergaan.

De Dermapen4 naaldjes worden tijdens de behandeling verticaal ingebracht en zijn volledig digitaal instelbaar qua diepte en snelheid, waardoor u de snelste herstelperiode krijgt die er is. De naaldpunctiekanaaltjes die door gebruik van de 33 Gauge worden gecreëerd tijdens de behandeling met de Dermapen4, sluiten doorgaans binnen 7-15 minuten.

Een van de dingen die mensen erg prettig vinden aan microneedling met de Dermapen4 is dat er minimale tot geen downtime is. Je kunt je huidverzorgingsroutine 24 tot 48 uur na een microneedling sessie met de Dermapen4 gewoon weer hervatten. De meeste mensen hervatten direct na een behandeling hun normale dagelijkse bezigheden.

We bestrijden eventuele ontstekingen en gevoeligheid die u ervaart na de behandeling met een DP Dermaceuticals Hyla Active 3D Sculptured Masker. Dit helpt de huid te hydrateren en te kalmeren voor onmiddellijke verlichting en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en eventueel ongemak.

Op het eind brengen we de DP Dermaceuticals Vitamin Rich Repair aan voor een onmiddellijk rustgevend effect. Deze herstellende balm voor gebruik na de behandeling is verrijkt met essentiële dagelijkse vitamines (A, B, C, E), peptiden en antioxidanten en bevordert intensief herstel en hydratatie.

Een van de meest cruciale stappen na een professionele Dermapen4 behandeling is het camoufleren van het behandelde gebied met Cover Recover foundation met SPF 30. Hierdoor kunt u na de behandeling gewoon uw werkzaamheden weer oppakken, wetende dat eventuele roodheid op een natuurlijke wijze gecamoufleerd is. De Cover Recover verkoelt ook de huid, beschermt u tegen schade door vrije radicalen en heeft een positieve invloed op de effectiviteit van uw behandeling.